Esküvői köszönő ajándékok | Az én teám | Teabolt

Esküvői köszönetajándékok

Különleges ajándék a Nagy Napon a Vendégeiteknek

Segítünk, hogy Vendégeiteknek még emlékezetesebbé varázsoljuk az Esküvőtöket! Kérésetekre egyedi teakeveréket készítünk, amit a Ti ízlésének megfelelően együtt találunk ki és állítunk össze, majd az alkalomhoz illő címkét egyedi szöveggel ellátjuk. Adhatjátok ültetőkártya helyett, vagy köszönetajándékként a vendégeknek.

Esküvői köszönő ajándék - Az én teám

Enikő és András esküvőjére készült

Egyedi igények megtervezéséhez grafikus segítséget is nyújtunk. A teakeverék címkéje illeszkedhet az Esküvő, a lagzi helyszínének dekorációjához, színvilágához. Kérhettek rá egyedi szöveget, esküvői idézetet is.

egyedi esküvői köszönőajándék

Biztosak vagyunk benne, hogy Szeretteiteknek jól fog esni a Ti ízlésetek szerint összeállított csésze tea mellett felidézni az esküvői szertartás és a lagzi legszebb pillanatait!

Minimum rendelési mennyiség: 30 db

Egyeztessük a részleteket, tervezzük meg együtt az egyedi esküvői köszönetajándékot! Írjatok nekünk a kapcsolat@teaprogramok.hu email címre vagy keressetek a +36 20 294 9375 -as telefonszámon! Ajánlatkéréseteket, gyorsan, kényelmesen, online is megküldhetitek részünkre az alábbi űrlap kitöltésével.

Hozzászólási lehetőség lezárva.

bolt.teaprogramok.hu © 2018 Minden jog fenntartva!